Nykyään vallalla olevan gender-ideologian (tai sateenkaari-ideologian) mukaan sukupuoli ei ole binäärinen, vaan on olemassa suuri määrä erilaisia sukupuolia. Tämä näkemys on sekä tieteen että terveen järjen vastainen. Sen levittämisellä on tuhoisat seuraukset etenkin lapsille ja nuorille. Psyykkiset ongelmat lisääntyvät, kun lapsille aletaan jo alakoulussa tuputtaa "seksuaalitietoutta" ja heidät pakotetaan tiedostamaan seksuaalinen suuntautumisensa iässä, jossa nämä kysymykset eivät kuulu lapsen luonnolliseen kehitysvaiheeseen. Lisäksi annetaan ymmärtää, että biologinen sukupuoli voi olla "väärä", mikä on tietysti myös terveen järjen vastaista. 

Gender-ideologia  vesittää sitä työtä, jota naisten ja miesten tasa-arvon toteuttamiseksi on tehty vuosikymmenten ajan, koska se kaventaa sukupuolten sosiaalista liikkumavaraa. Sukupuolen stereotyyppisestä käyttäytymisestä poikkeava kiinnostus tulkitaan helposti merkiksi "väärästä sukupuolesta", sen sijaan että kukin ihminen voisi toteuttaa omaa persoonaansa juuri niin kuin haluaa sukupuolesta riippumatta. 

Gender-ideologian mukaan ihmisen sukupuoli on se, jonka hän itse päättää, ja muiden ihmisten on kohdeltava ja puhuteltava häntä tämän mukaisesti, vaikka se ilmiselvästi olisi täysin tosiasioiden vastaista. On huolestuttavaa, jos ajaudumme yhteiskuntaan, joka pakottaa jäsenensä valehtelemaan ja rankaisee totuuden puhumisesta. 

Gender-ideologian myötä tyttöjen ja naisten turvallisuus heikkenee merkittävästi. Tällöin tähän asti naisille varattuihin tiloihin - erityisesti vessoihin ja mm. uimahalleihin - voi tulla biologisia miehiä, jotka ovat päättäneet olla naisia. Tämä muodostaa uhkan naisten turvallisuudelle etenkin, kun on todennäköistä, että seksuaalirikolliset tulevat käyttämään tätä mahdollisuutta hyväkseen. 

Tämän blogin tarkoitus on kiinnittää huomiota yhteen gender-ideologian konkreettiseen ilmentymään eli unisex-vessoihin. Niitä on alkanut ilmaantua enenevässä määrin sekä ravintoloihin että julkisiin tiloihin. Me kaikki voimme osallistua gender-ideologian vastaiseen työhön ensinnäkin kertomalla ko organisaation edustajalle, että emme hyväksy unisex-vessoja. Toiseksi voimme aktiivisesti boikotoida näitä organisaatioita. 

Voit ilmiantaa unisex-vessan osoitteeseen [email protected]

Listalla olevat organisaatiot löydät "Boikottilistalta" oikealta ylhäältä.